top of page
lijn welkom pagina.png

krachtig in beeld

Welkom bij

lijn welkom 2 echt.png
pexels-ben-cheung-424134_edited.png

     "een pad ontstaat door er op te lopen"

wigje welkom.png

Onder de drie kopjes vind je het pad dat op dit moment het beste bij je past, ik hoop van harte je te ontmoeten bij krachtig in beeld. 

   

   "waar je naar op zoek bent zit in je"

Graag tot ziens, Brig


Bewustwording

In feite liggen alle beelden, en de daarmee verbonden inzichten en antwoorden in jezelf opgeslagen.

 

Door je aandacht te richten door middel van een vraag of intentie wordt de boodschap zichtbaar in je beeld. Het lezen van dit beeld houdt in dat je je ermee verbindt en de samenhang voelt, ervaart en ziet met wie je bent op dit moment. Op die manier ontstaat een krachtige manier van bewust worden. 


Wegwijzers naar jouw essentie

Op  mijn levenspad spelen beelden een grote rol.
In het creëren vind ik betekenis en samenhang en ervaar ik de schoonheid en diepgang van het leven.

 

In mijn praktijk, Krachtig in beeld, deel ik deze ervaring met je en laat ik jou de kracht van je eigen beelden ervaren. Beelden zijn boodschappers uit je binnenwereld die wegwijzers worden voor het leven in de buitenwereld.

       


De weg van het hart

Beelden brengen je in contact met je onderstroom, je intuïtive weten en de wijsheid van je hart. Het brengt je voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf. Een beeld creëren laat je vertragen, meer aanwezig zijn in het nu. Dit helpt je om open te staan voor de boodschap die je jezelf te geven hebt

Luisteren naar deze boodschap en liefdevol handelen naar het inzicht dat is ontstaan opent meer en meer de weg naar je hart.

de weg naar het hart
end welkom.png
bottom of page