lijn welkom pagina.png

krachtig in beeld

Welkom bij

Een zinvol leven is een leven vol zin

Krachtig in beeld biedt alle ruimte voor het laten ontstaan van beelden van betekenis.

Uitgangspunt hierbij is dat je er al bent, een compleet, uniek en mooi mens.

wigje welkom.png

Soms valt je leven ineens stil; wat jij dacht dat van waarde was valt weg; je baan, een relatie, je gezondheid. Je merkt dat alles om je heen doorgaat maar dat jij niet meer mee kunt of mee wilt. Hetzij door lichamelijke klachten, vermoeidheid of omdat het geen betekenis meer voor je heeft. Je bent onzeker over hoe verder.

 

Door jezelf toe te staan “het even allemaal niet te weten” ontstaat er ruimte om te voelen wat er is, om terug te blikken op wat was en langzaam maar zeker wordt ook helderder wie je wil zijn en hoe dat vorm kan krijgen in je leven. Het niet weten biedt zodoende de eerste stap naar een zinvoller leven. 

Onder de zichtbare laag van wat er allemaal in je leven gebeurt, vind je een schat aan beelden die je vertellen wie jij nog meer bent en wat jou 'jou' maakt. In het maken van je eigen beelden vind je naast antwoorden ook herkenning: dit ben ik! En dat voelt als thuiskomen!

Krachtig in beeld vormt de basis voor een leven in vrijheid. Stap voor stap word je je bewust dat de veranderingen waar je naar verlangt zich als vanzelf lijken te manifesteren! Nieuwsgierig naar hoe het werkt en of het voor jou werkt? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismaking in beeld. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Wil je meer lezen over hoe het werkt? Kijk bij Beeldend werken

Liever meteen aan de slag? Vraag een gratis kennismaking in beeld aan bij contact 

pexels-ben-cheung-424134_edited.png
end welkom.png