top of page
lijn welkom pagina.png

krachtig in beeld

Welkom bij

lijn welkom 2 echt.png
pexels-ben-cheung-424134_edited.png

     "met je ziel als kompas, weten je voeten waar te gaan"

wigje welkom.png

 

2023 is volgens de Tzolkin ( ik citeer E. van Rijn)  "een gele ster jaar met als boodschap ons te voeden met alles wat ons herinnert aan harmonie - schoonheid & eenheid. Voed jezelf met harmonieuze klanken, beelden & beweging. Dat is de belangrijkste manier van zelfheling én daarin ligt de kracht om de wereld mooier te maken."

Wat een prachtige boodschap, die ook nog eens helemaal aansluit bij mijn aanbod. 

Spreekt het je ook aan en wil je eens ervaren hoe het werkt om je eigen beelden te laten ontstaan? En op een andere manier in contact te komen met je eigen verhalen? Ik verwelkom je graag in mijn ruimte voor bezieling.

Verder in het aanbod:

Op Pad: laag voor laag tot je ware zelf komen

Beelden van de Ziel: kom in de flow van je eigen beelden

Klank en Beeld: resoneren met klank en dit pakken in beeld.

 

Kijk voor meer bij aanbod en agenda!

       " waar je naar op zoek bent zit in je"

Warme groet, Brig


 

"Het leven is een pad en jij bent onderweg" vind ik een mooie metafoor voor het leven. Vandaar dat één van mijn cursussen Op pad heet! Het roept bij mij het beeld op van een reis en de beweging die erin zit geeft vertrouwen; je kunt steeds in hetzelfde kringetje rondlopen, niet vooruit te branden zijn, zonder aandacht doorrennen of op vleugels lopen; er is altijd een pad. Gaande de reis heb ik ervaren dat je alleen je eigen pad kunt bewandelen en dat je in alle ervaringen die je onderweg opdoet je eigen waarheid hebt te ontdekken.

Zo ontmoette ik de beelden van mijn ziel, boodschappen uit mijn binnenwereld die wegwijzers werden voor het leven in de buitenwereld. Beelden die al voelbaar zijn en waarmee je resoneert, alsof ze klaarliggen om gezien te worden. Op die manier voed ik mezelf vanuit mijn eigen bron en ervaar ik steeds meer heelheid in mijn leven.

Wat ik zo bijzonder vind aan het leven in deze tijd is het besef van de grootsheid van de verandering waar we inzitten en dat we die letterlijk mee-maken, in de zin van vormgeven, door in alle eenvoud dicht bij onszelf te blijven: door te kiezen wat voor jou van waarde is, in je eigen cirkel te gaan staan, te doen wat bij je past, te zorgen dat je goed in je vel zit, je hart te openen en te leven in je eigen ritme.

         

IMG_0811.JPG
end welkom.png
bottom of page