top of page

Brig

PHOTO-2020-11-22-11-32-28.jpg

Mijn wens was om mijn innerlijke beleving samen te laten vallen met de uiterlijke wereld. Om balans en heelheid te ervaren. Om van mijn passie, werken met zielsbeelden & mensen, écht mijn levenswerk te maken.

De laatste tijd realiseer ik me steeds vaker dat ik deze wens nu leef. Ik voel me  sterk verbonden met wat ik mijn zielsverlangen noem. Die verbinding geeft levenskracht en plezier in werk en leven.

Dat is geweldig om te ervaren want dat is niet altijd zo geweest.

 

Het leven was voor mij lange tijd vooral een zoektocht naar wie ik was en naar wat ik hier te doen had. Als hooggevoelig mens werd ik vaak uit het lood geslagen door situaties om me heen. Dat leidde tot verschillende burn-outs. Die gerichtheid op de buitenwereld kon ik meer en meer loslaten toen ik intensief met mijn innerlijke beelden ging werken. Door het werken met beelden voor mezelf en met anderen ervaar ik diepgaande transformaties in mijn leven, werk en relaties.

 

Het is mijn kracht om jou in verbinding te brengen met je innerlijke beelden, en deze als een bron van levensenergie te gebruiken. Dit is een dynamisch proces van het steeds opnieuw vinden van een evenwicht in alles wat zich in en buiten jezelf voordoet.

Ik nodig je van harte uit om samen op pad te gaan.

pexels-karolina-grabowska-4040567.jpg
bottom of page