top of page

Ik wil inzicht

''Alles wat je verbeeldt is een deel van jezelf en het beeld dat ontstaat betekent iets voor je''.

Loop je rond met een vraag, een gevoel, een klacht?

Een reading met beelden die je zelf kiest werkt heel goed als eerste hulp bij vragen en/of issues in je leven waar je meer helderheid in wilt krijgen.

Hoe en wat?

Aan de hand van je vraag kies je plaatmateriaal en legt deze willekeurig op tafel. Een beeld maken of  leggen is een proces van afstemmen en resoneren. In het kiezen van plaatmateriaal komt die afstemming als vanzelf. Het dynamische beeld dat ontstaat vertelt jouw verhaal. Samen lezen we dit verhaal dat altijd vertelt over wat er gezien wil worden.

* de plaats waar je zelf ligt
* waar je je bewust van bent en wat onbewust is
* wat je als een uitdaging ervaart
* waar beweging in zit

Het is een beeld in beweging, het brengt je voorbij het denken en wijst je de weg naar jezelf. Al voelend, reflecterend, schuivend en zoekend ligt er na een tijdje een beeld op tafel dat door de samenhang duidelijkheid geeft. Je voelt dit tijdens het formeren al gebeuren en zal zich in je dagelijks leven verder uitkristalliseren.

Middel 2.png

Wat geeft een reading?

* Inzichten waar je iets mee kunt in je dagelijks leven
* handvatten om je inzichten vorm te geven
* beweging & verandering

''Brig wist precies de thema's zichtbaar te maken die bij mijn alleen onder de oppervlakte actief waren. Eén sessie was voldoende om genoeg in te zoomen op wat de meeste aandacht vroeg op dat moment. De bevindingen van deze sessie hebben me geholpen in de dagelijkse obstakels die ik voor mezelf had gecreëerd. Ik ben Brig super dankbaar en ik kijk uit naar de volgende sessie.''

Tijd: 90 min       |         Bijdrage: €60       |        Incl. materiaal , koffie/thee en lekkers

Locatie: Kloosterstraat 18 Zaltbommel   

bottom of page