Middel 2.png

Op pad

WIL JIJ GRAAG MEER BETEKENIS IN JE LEVEN?

Onderzoek je drijfveren, je kracht, je talenten & je passie

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Sluimert de behoefte om iets heel anders te gaan doen maar is het nog te vroeg voor concrete stappen?

ZIT JE WEL OP HET GOEDE SPOOR?

Last van vermoeidheid of andere klachten die aangeven dat het niet stroomt?

Samen met jou kijk ik naar wat er zichtbaar wil worden waardoor elke route maatwerk is en er een compleet beeld van jezelf ontstaat. 

 

Op pad wordt aangeboden als cursus of als individueel traject. Je kunt je keuze in het contactformulier aangeven.

''Alleen door je zeer persoonlijke weg te gaan zul je groeien en je ware leven vinden.''

-Anselm Grün

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Hoe werkt het?

Stap voor stap ga je jezelf onderzoeken in beeld. Om je meer  bewust te worden van je unieke persoonlijkheid met je unieke talenten.

Het doek waar je op werkt staat voor je plek, in te nemen in kleur, vorm, beeld en beweging. Je legt, stap voor stap, lagen bloot, bewust en onbewust, uit het verleden, het heden en de toekomst.

Het bewerken van het doek baant de weg voor het innemen van je plek. Het doek geeft je door haar begrenzing de veiligheid om deze lagen onder ogen te zien en ze óf los te laten óf je ermee te voeden.

 

Elke laag maakt iets zichtbaar wat belangrijk voor je is. Dat kan ook betekenen dat je ervaringen aan moet kijken die niet prettig zijn en waar je niet blij van wordt. De beelden op het doek hebben bij dit proces een verzachtende werking omdat er een afstand ontstaat tussen jouw en het beeld dat je maakt.

Dat maakt het gemakkelijker ernaar te kijken. De visuele transformatie van iedere laag en uiteindelijk van het hele doek zet aan tot verwerking en het maken van keuzes waar jij je beter bij voelt. Dit zorgt voor de veranderingen in je leven waar je naar op zoek bent.

Het doek werkt tijdens het hele proces als richtinggever, verwerker, hulpbron en krachtveld.

Wat levert het op?

 

Vaak vinden er meteen veranderingen plaats in je dagelijks leven, een patroon wordt zichtbaar, je hakt eindelijk een knoop door of je voelt je een stuk vitaler. Daarnaast is het een proces dat diep doorwerkt en waar in de maanden erna steeds weer nieuwe inzichten vrij kunnen komen.

Je voelt je steviger verankerd in jezelf en gaat verder met een schat aan beelden en inzichten die je nog lange tijd zullen inspireren.