top of page
Middel 2.png

Op pad

WIL JIJ GRAAG MEER BETEKENIS IN JE LEVEN?

Onderzoek je drijfveren, je kracht, je gevoeligheid 

IS HET TIJD VOOR VERANDERING?

Sluimert de behoefte om iets heel anders te gaan doen maar ben je bang voor concrete stappen?

ZIT JE WEL OP HET GOEDE SPOOR?

Last van vermoeidheid of andere klachten die aangeven dat het niet stroomt?

Samen met jou kijk ik naar wat er zichtbaar wil worden waardoor elke route maatwerk is en er een compleet beeld van jezelf ontstaat. 

 

Op pad wordt aangeboden als individueel traject en als jaar cursus. Een keer per maand bewandelen we een levensgebied en geven dit vorm in beeld. De eerstvolgende jaar cursus start de 4e zaterdag van september 2023.   

''Alleen door je zeer persoonlijke weg te gaan zul je groeien en je ware leven vinden" 
-
Anselm Grün-

Laag voor laag ga je jezelf onderzoeken in beeld. Het doek waar je op werkt staat voor jou en je plek, in te nemen in kleur, vorm, beeld en beweging. Op deze manier word je innerlijke persoonlijkheid met je unieke talent zichtbaar.

Door er vorm aan te geven op doek krijg je inzicht en overzicht. 

Elke laag maakt iets zichtbaar wat belangrijk voor je is.

Tijdens het beeldend werken verander je letterlijk iets; je plakt een nieuw plaatje, je gebruikt meer kleur, je scheurt iets weg, en daarmee verandert er letterlijk iets in jou!  

 

Je legt stap voor stap lagen bloot, bewust & onbewust uit je verleden, heden en toekomst. Dit is een proces dat diep doorwerkt en in de maanden erna kunnen steeds weer nieuwe inzichten vrij komen.

 

Het doek waar je op werkt fungeert tijdens het hele proces als richtinggever, hulpbron en krachtveld. In de ene laag verwerk je, in de andere versterk je. Het is een anker om voluit te leven met alles wat je in je hebt!

Het hele proces biedt het inzicht waar je naar op zoek bent en daarnaast een unieke kijk op je eigenheid.

bottom of page