top of page
304028-P7QLBP-284.jpg

Beeldend werken met de ziel

De ziel denkt en onthoudt in beelden. Deze beelden vormen je innerlijke begrippenkader. Positieve ervaringen vormen krachtige beelden en negatieve ervaringen belastende beelden. Beide beelden beïnvloeden je dagelijks leven vaak zonder dat je je daar bewust van bent. Tijdens het beeldend werken met de ziel geef je deze innerlijke beelden vorm. Vervolgens kun je communiceren met het beeld en wordt duidelijk wat het je te vertellen heeft.

Wat je tijdens dit creatieproces ervaart geeft diepe inzichten. Je maakt contact met je onderstroom, een weten en wijsheid die je in je hebt maar waar je geen gebruik van maakt.

Vragen die je hebt, problemen die je ervaart, emoties waar je last van hebt, alles valt op zijn plek op een manier die je niet kunt bedenken!

Op deze manier met beelden werken geeft een gevoel van diep verbonden zijn met je bron en geeft je de regie over je levensverhaal.

  

Het doel van deze manier van beeldend werken is op een oordeelvrije manier naar jezelf en je handelen kijken om zo op een organische manier van binnenuit te groeien.

 

 

Onderstaand filmpje geeft een sfeer & beeldimpressie.

 

bottom of page